Skip to main content

Onze diensten

Ik ben jouw betrouwbare partner voor autoreiniging in Oirschot en omstreken.

Wil je je auto van binnen laten reinigen? Geen probleem! Mijn service omvat ook het reinigen van het interieur op locatie. Of je nu last hebt van vlekken op de bekleding, stofophoping in de hoeken of vlekken op de ramen, ik zorg ervoor dat het interieur van jouw auto er weer fris en schoon uitziet.

Zo kiest u bij Car Cleaning Oevering bijvoorbeeld voor:

  • Een volledige buiten- en binnenreiniging
  • De binnenkant (interieur) van uw auto laten poetsen
  • De buitenkant (exterieur) van uw auto laten poetsen

Alle drie de soorten poetsbeurten zijn uit te breiden met extra opties. Denk hierbij aan langere poetstijden, dieptereiniging (shamporellen), leerbehandeling etc. Hierdoor betaalt u niet voor opties en diensten die u niet nodig heeft. Bekijk hier onder voor al onze diensten.

Complete poetsbeurt

Ben je op zoek naar een specialist voor het professioneel laten poetsen van je auto, zowel het interieur als het exterieur? Laat dit dan doen door Car Cleaning Oevering, jouw specialist in het schoonmaken van je auto.

Lak coating

Wil je je auto beschermen tegen strooizout, UV-stralen en insecten? Car Cleaning Oevering biedt de mogelijkheid om je autolak te beschermen.

Ruiten Coating

Wil je beter zicht en minder vuil op je autoruiten? Car Cleaning Oevering biedt de mogelijkheid om je autoruiten te beschermen met een speciale coating.

Velgen Coating

Wil je je velgen beschermen tegen remstof, vuil en corrosie? Car Cleaning Oevering biedt de mogelijkheid om je velgen te beschermen met een hoogwaardige coating.

Interieur Reinigen

Wil je dat je auto-interieur er weer als nieuw uitziet en fris ruikt? Car Cleaning Oevering biedt de mogelijkheid om je auto van binnen grondig te reinigen.

Koplampen polijsten

Heb je verweerde, verkleurde of doffe koplampen? Geen zorgen, wij maken ze weer net zo helder als ze ooit waren. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij kwaliteitswerk en zorgen we voor het allerbeste resultaat.

Krasreparatie

Met de krasreparatiemethode kan ik van Car Cleaning Oevering kleine schades aan je auto herstellen. Ik kan je auto uitdeuken, lakschade herstellen, krassen verwijderen en bekleding repareren.

Leerreiniging en -behandeling

Met de leerreiniging en -behandeling van Car Cleaning Oevering zorg ik voor een grondige reiniging en verzorging van het interieur van je auto. Ik reinig leren bekleding, verwijder vlekken, herstel beschadigd leer en zorg ervoor dat het gehele interieur weer fris en als nieuw aanvoelt.

Polijsten

Met de polijstservice van Car Cleaning Oevering kan ik je auto weer laten stralen. Ik verwijder krassen, swirls en doffe plekken van de lak, waardoor je auto zijn glans terugkrijgt. Mijn polijstproces zorgt voor een diepe, langdurige glans en een perfect gladde lak.

Cabriodak Reiniging en Impregneren

Met de cabriodak reiniging en impregneren service van Car Cleaning Oevering houd ik jouw cabriodak in topconditie. Ik reinig grondig, verwijder vuil en schimmels, en impregneer het dak om het te beschermen tegen weersinvloeden. Zo blijft jouw cabriodak langer mooi en waterdicht.